Skip to the content

Musik

Tværfløjte

Dette træblæserinstrument er kendt for sin meget bløde, fine klang især i klassisk musik, men kan sagtens bruges i mange andre slags musik. Måske kender du lidt til blokfløjte i forvejen, hvilket gør det endnu lettere.
 
Lærer
Per Jensen

Undervisning starter i uge 34.
 
Pris 
Hold undervisning kr. 5.340,-
Solo undervisning kr. 6.500,-
Elevbetaling bliver fordelt på 4 rater.
 
Musikskolen har 3 store Blæserorkestre:

Mini Harmoni
Mini Harmoni er det orkester du starter i. Lige så snart du kan spille et par toner er du klar til at spille med. Vi arbejder med sammenspil, rytme og nodelæsning. Orkesteret spiller jævnligt koncerter på Musikskolen.
Mini Harmoni: Onsdag kl. 15.45-16.35
Lærere: Anders , Uffe og Per
 
All Red Bigband
All Red Bigband er Musikskolens fantastisk swingende bigband. All Red Bigband er bygget op omkring et gennemøvet grund-repertoire bestående af primært blues-, jazz og soulmusik, men dog også med numre der bevæger sig over i den poppede og til tider funkede musiksmag.
Vi er et aktivt band der ofte tager ud og spiller, vi har en fest når vi gør det og det samme har publikum. Der er begrænsede pladser.
All Red Bigband Mandag kl. 17.00-18.30
Lærere: Anders og Uffe
 
Allerød Blæs
Allerød Blæs er orkesteret for de elever der har spillet nogle år i Mini Harmoni. Her arbejdes med forskellige stilarter, dynamik, intonation og frasering i stykkerne, og vi spiller både klassiske og rytmiske numre (med rytmegruppe). Vi spiller en del koncerter både på Musikskolen, rundt omkring i Allerød, og en årlig Tivoli koncert.
Allerød Blæs
(harmoniorkester) Onsdag kl. 17.30-19.00 Lærere:
Susanne og Martin
Se også: www.allerødblæs.dk

Tilmeld