Skip to the content

Musik

Violin


Om violinen
Vil man tidligt i gang med at spille et instrument, er violin en oplagt mulighed. Fra 5 til ca. 10 års alderen starter man violinspillet efter colorstringsmetoden, som er specielt egnet til børn i den alder.Undervisningen foregår dels som ene – eller holdundervisning på Musikskolen, Fra 10 års alderen undervises gradvist mere efter Paul Rolands undervisningsmetode, der er velegnet til større elever og voksne.
Violinen bruges i næsten al slags musik: klassisk, jazz, folkemusik, rock mm. Man kan bruge violinen både som solo- og sammenspilsinstrument.

 Colorstringsmetoden er gennem de sidste 35 år udviklet i Finland, og har siden bredt sig til mange lande verden over som et unikt undervisningssystem. Det er specielt lavet til undervisning af børn helt ned til 5 år. Colorstringsbøgerne er en blanding af billede -, læse-, og tegnebøger, der tager udgangspunkt i små børns begrebsverden: De fire strenge hedder f.eks. ”bjørnestrengen”, ”fars streng”, ”mors streng” og ”fuglestrengen”. På første side i colorstringsbogen ser barnet en grøn bjørn, en rød far, en blå mor og en gul fugl.

Alder
fra ca. 5 år.

Undervisningssteder
Musikskolen, Engholmskolen, Skovvangskolen
 
Sammenspil (hvilke muligheder)
AllStrings
Strengeprojekt
Bartókbanden
Flagoletterne

Instrumentleje
Der er mulighed for at leje en violin på Musikskolen for kr. 900,- pr sæson.

Lærer:
 Thomas Hansen.


Pris sæson 2019/20
Hold undervisning kr. 5.340,-
Solo undervisning kr. 6.500,-
Elevbetaling bliver fordelt på 4 rater.
 
 
 
 

Tilmeld