Hvordan håndterer vi Coronavirus/COVID-19?

OPDATERET DEN 13/4-20:

Kære elever og forældre

Det er svært at være sammen hver for sig, når man er en Musik og kulturskole, og vi havde sådan håbet på, at vi kunne komme i gang igen her efter Påske.

Men desværre er meldingen fra Regeringen/byråd, at vi ikke må undervise i Musikskolens og folkeskolernes lokaler.

Fristen for næste genåbning af samfundet er den 11 maj, og vi arbejder målrettet på at landets Musik og Kulturskoler kommer med i denne pulje.

Heldigvis har vores musikskole nogle super engagerede lærere, der gør alt for at holde gang i undervisningen, så vi fortsætter med vores onlineundervisning og/eller personlig kontakt til hver eneste af jer.

Vores kor-, danse-, drama- og billedskoleelever kan vi desværre ikke undervise online, men jeg ved, at vores lærere gør, hvad de kan for at inspirere til aktivitet.

Normalt er vi på denne tid i gang med at forberede den nye sæson og øve til skolekoncerter og sommerfest, men da det er besluttet, at der indtil 10 august ikke må være store forsamlinger, så er alle koncerter og events indtil denne dato aflyst.

Vi åbner for (gen)tilmelding til sæson 20/21 på vores hjemmeside fredag den 1. maj, og jeg håber meget, at I alle har lyst til at fortsætte i den nye sæson.

Lige nu hvor vi alle skal være meget hjemme, kan jeg mærke hvor meget jeg savner at være sammen med jer, jeg glæder mig sådan til, at vi alle igen kan mødes på Musikskolen!

Vi skriver til jer, så snart der er mere nyt. I kan også følge med på FB og vores hjemmeside, og husk at du altid er velkommen til at kontakte din lærer.

Mange kærlige hilsner

Lars Peter Nielsen

Leder

OPDATERET DEN 12/3-20: AL UNDERVISNING ER AFLYST FREM TIL OG MED TIDLIGST DEN 27/3-20!

PÅ Allerød Musik og Kulturskole følger vi de retningslinjer vores forvaltning og Sundhedsstyrelsen sender ud. Vi holder os løbende opdateret på udviklingen.

Alle, der kommer og går, har adgang til at kunne vaske og/eller spritte hænder.

Alle undervisere er yderst opmærksomme på, at eleverne vasker hænder, inden de går i gang med deres undervisning.

Vi har håndsprit i alle lokaler.

Instrumenter bliver renset mellem hver elev.

Bliv hjemme fra undervisning, hvis du er syg. Vi forbeholder os retten til at hjemsende elever, der møder syge op til undervisning.

Sammen skal vi huske at;
  1. Vaske hænder tit eller bruge håndsprit
  2. Hoste eller nyse i ærmet – ikke hænderne
  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt