Musik i byen

Lørdag d.21.maj er Allerød Musikskole klar til at fyre den af på Øen! Mobilscenen danner rammen om fire timers musik med bands og sangelever, der fra kl.10.40 og frem til kl.15 sætter lyd til lørdagen.

Der bliver mulighed for at høre ”Dusty John” – en velspillende kvartet med en forkærlighed for John Mayer, ”All in” - en frisk kvintet der spiller numre af bl.a. Michael Jackson, Coldplay og Adele samt

”Purple Division” - et godt sammentømret band der bl.a. spiller numre af Muse, Stevie Wonder og Alphabeat.

”Sunsharkz” spiller numre af Arctic Monkeys og Muse og bandet ”BOOM” har bl.a. The Weeknd og Katy Perry på repertoiret. Sanglærer Kirsten Høj stiller med sine dygtige sangelever, der både som solister og vokalgruppe lukker lørdagens program.

Elever fra musikskolens lyd- og produktionshold står for lyden og alle fra musikskolen glæder sig til at få luft under vingerne og give den gas i Bymidten.