Skip to the content

ALLERØD KONCERTFORENING - præsenterer Trio con Brio

ALLERØD KONCERTFORENING - FØRSTE KONCERT NOGENSINDE Allerød Koncertforening er stolte af at kunne præsentere Trio con Brio som vores første koncert i sæson 2021/22. Ensemblet har over 20 års erfaring, og viser det bedste inden for den klassiske kammermusik.

Trio con Brio er i absolut verdensklasse og til denne koncert vil de spille hovedværker af Beethoven og Tchaikovsky blandet med nyere musik af den svenske komponist Sven-David Sandström.

Den 18.09.2021 kl 19.30

 

Billetpris:

150 kr,- løssalg

100 kr,- medlem

75 kr,- unge under 25år

 

Man kan opnå rabat til denne koncert og alle andre koncerter i sæsonen ved at købe medlemskab. Medlemskab koster 125 for enkelterperson eller

200 for hele husstanden.

 

Køb billet: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/kn1mwcoxn3

 

Læs mere på vores hjemmeside: https://alleroedkoncert.dk

 

Facebook:https://www.facebook.com/events/4354870564574582?ref=newsfeed

 

Program:

Sven-David Sandström: 12 Short Pieces (Skrevet til Trio con Brio) Ludwig van Beethoven: "Geistertrio" i D-dur op. 70/1 *Pause Pyotr Ilyich Tjajkovskij: Klavertrio i A-mol op.50, "Til minde om en stor kunstner

 

Om Trio con Brio:

Trio con Brio blev grundlagt i Wien i 1999 og består af tre centrale personer i dansk musikliv: Pianisten Jens Elvekjær er en efterspurgt solist, violinisten Soo-Jin Hong er 1. koncertmester i DR SymfoniOrkestret, og Soo-Kyung Hong er solocellist ligeledes i DR SymfoniOrkestret.

Det høje musikalske niveau, der kendetegner Trio con Brio, har resulteret i væsentlige priser. En af de mest værdifulde vandt Trio con Brio i USA i 2005: Kalichstein-Laredo-Robinson International Trio Award. Prisen uddeles kun hvert andet år og kun til en klavertrio i verdensklasse. Også den nok mest prestigiøse europæiske pris af sin art, ARD i München, har den vundet.

Pressen har også bidt mærke i trioens fortræffeligheder, som Frankfurter Allgemeine, der fremhævede dens unikke klang og homogene fortolkninger. Herhjemme fik trioen i 2015 tildelt P2 Kunstnerprisen.