3 dage med julekoncerter på AMoK

3 dage med julekoncerter på Allerød Musik- og Kulturskole

Vi breder vores julekoncerter ud på tre dage - mandag d. 13. december, onsdag d. 15. december og torsdag d. 16. december, - alle dage kl. 17-21.
Koncerterne bliver afholdt i Tonnasalen og "Gamle sal" og enkelte koncerter i Lille sal.
AMoK har lagt vægt på at skabe koncerter med god plads til både elever og publikum, og alle dagene er koncerterne er delt op i mindre afdelinger. Man vil kunne høre en bred vifte af Musik- og Kulturskolens mange både store og små orkestre, kor, bands og solister, og torsdag vil der også være danseelever, der viser, hvad de har arbejdet med i efteråret.

Der er lagt op til nogle stemningsfulde julekoncerter på Allerød Musik- og Kulturskole på Lyngevej 198. Der er adgang til koncerterne med gyldigt coronapas. Husk at komme i god tid – det kan være svært at parkere ved Musikskolen. Evt. kan man bruge parkeringspladsen ved Ravnsholtskolen.