Skip to the content

Sangskrivercamp

Sangskrivercamp  

for elever i 6.-9. klasse  

Går du rundt med en sangskriver i maven? På Sangskrivercamp får du en håndfuld redskaber at gå i gang med, hvad enten du synger, spiller et instrument, eller begge dele. Begynder man med melodien eller teksten, og hvordan kommer man videre fra den første lille stump man har komponeret? Vi afprøver mulighederne, samler trådene og forsøger at komme i mål med en sang hver. Brug af iPad/GarageBand el.lign. vil indgå i forløbet, medbring gerne egen tablet eller brug din mobil. Du vil også få hjælp til arrangement/instrumentering af din sang. 

Om læreren: 

Philip Knudsen underviser i sang på Allerød Musik- og Kulturskole. Som sanger er han kendt som ’Philip K’ er aktiv på den danske reggae-scene og har udgivet mange af sine egne sange. Indehaver af pladeselskabet ’Ginkgo Leaf Music’. Har samarbejdet med producerne Yo Akim (Lucy Love) og Pharfar, ligesom han i ’90’erne bl.a. samarbejdede og skrev 4 sange med Natasja. Philip er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium. 

Aktiviteterne er alle dage fra kl. 10-14 (Det er muligt at komme fra kl. 9 og blive til kl. 15.) 

Torsdag er der fælles workshopdag på tværs af alle hold og vi slutter med opvisning af dagens projekt fra 13.30 - 14.00 hvor alle interesserede er velkomne.  

Afslutningen fredag vil de enkelte hold give nærmere besked om i løbet af ugen. 

Deltagerafgift 200,- Betales i forbindelse med tilmelding. 

Tilmeld dig her: kortlink.dk/2c7cg 

Aktiviteterne foregår på Allerød Musikskole, Lyngevej 198, 3450 Allerød.  

Ved spørgsmål kontakt via e-mail til susa157k@skole.alleroed.dk