Sommerferie Dans

DANS PÅ MUSIKSKOLEN

20.-24. Juli (uge 30)

På formiddagsholdene skal vi danse en masse! Stilarter er show dans og moderne dans.

På eftermiddagsholdene vil vi, foruden koreografi, også lave yoga og styrketræning.

Man må gerne - hvis niveauet/alder passer- melde sig til flere forskellige hold.

2-4 klasse (begyndere) Mandag, onsdag og fredag kl. 9-11.30

5.klasse – og op (Alle niveauer) Mandag, onsdag og fredag kl. 12-14.30

5.klasse- 7 klasse (letøvede/øvede): Tirsdag og torsdag kl. 9-11.30

8.klasse og op (alle niveauer): Tirsdag og torsdag kl. 12-14.30

Vi glæder os til en sjov og lærerig uge med sved på panden og smil på læben :D

Fredag eftermiddag vil danseelever fra musikskolen lave lille opvisning, som elever fra summercampen er velkomne til at deltage i.

Tilmelding dig her

Du møder hver dag kl. 9 på Musikskolen og vi slutter programmet kl. 14. Der er pasningsmulighed frem til kl. 15.

Alle kan være med – du behøver ikke kunne spille i forvejen. Deltagelse er gratis. Du skal have madpakke og drikkedunk med til frokost. Musikskolen sørger for frugt og koldt at drikke i pauserne

Der er et begrænset antal pladser på de enkelte hold, så meld dig til så hurtigt som muligt.

Du er først meldt endelig til, når du har fået en bekræftelsesmail fra musikskolen om at du har fået en plads på holdet. Hvis det ønskede hold er fyldt op, vil du få tilbud om at vælge et andet eller komme på venteliste.